De voordelen van Microsoft Office 365

 

Microsoft Office is van oorsprong een softwarepakket wat je koopt en lokaal installeert op werkplekken binnen de organisatie. Maar met de komst van Office 365 verandert de structuur naar die van een Cloud oplossing.

De softwarepakketten worden gezamenlijk aangeboden als een dienst in de vorm van een Software-as-a-Service. Deze nieuwe structuur zorgt ervoor dat je voornamelijk in de cloud werkt en dat brengt veel voordelen met zich mee. Hieronder een paar opgesomd.

Flexibiliteit

De belangrijkste reden om te kiezen voor Office 365 is dat je het via elk apparaat en op elke locatie het kunt bereiken. Het enige wat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Daarmee heb je eenvoudig en snel overal toegang tot je documenten, contacten, agenda’s en email.

Gemak

Als je voor Office 365 kiest, beschik je altijd over de laatste versies van programma’s zoals Office, Skype, Exchange en SharePoint. Na het aanschaffen van het abonnement kun je het direct gebruiken. Het beheer en onderhoud van het softwarepakket wordt door Microsoft zelf gedaan.

Makkelijk te schalen

Een andere reden om te kiezen voor Office 365 is dat je als bedrijf makkelijk kunt schalen. Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt en wanneer je het nodig hebt. Je hebt de keuze tot verschillende pakketten en binnen de grenzen van het gekozen pakket, ben je altijd vrij om dit op- of af te schalen.

Zou je toch liever de normale versie van Microsoft Office willen? Bestel dan vandaag nog je Office key bij Gamekeydiscounter.nl!