Veiligheid en brandblussers


Als u van plan bent om een brandblusser te kopen, kan onderstaande informatie u helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij hebben een ruim aanbod gecertificeerde brandblussers in de aanbieding die allemaal zijn voorzien van het Rijkstypekeur. Brandblussers zijn er in verschillende soorten en met diverse bluscapaciteiten.

Waar staat Somatifie voor?

Somati FIE staat voor duurzame brandbeveiliging van mens en goed, gepersonaliseerd naar elke specifieke vraag/behoefte van de klant en steeds met het oog voor het ecologische aspect.

Somati FIE wil elke dag streven naar optimale veiligheid en kwaliteit. Voldoen aan alle normen is voor ons een must. Dit resulteert in het jaarlijks behouden van de ISO en VCA certificaten.

Somati FIE kiest bewust voor een relationele klantbenadering, gebaseerd op open communicatie en via een meerjaren partnership met de klant. We zoeken steeds naar een passende oplossing voor uw specifieke brandbeveiliging vragen en zorgen vanuit onze jarenlange competentie en vakkennis voor het mee laten evolueren en accuraat houden van uw brandveiligheid. We doen dit met grote aandacht voor uw bedrijf, uw medewerkers en de continuïteit van uw activiteiten.

Bron: https://www.somatifie.be/nl/