Horloge kopen

Herenhorloges zijn over het algemeen tijdloos en gaan jarenlang mee. Er zijn onwijs veel modellen en merken van horloges verkrijgbaar. Zo zit er vast voor hem ook een mooi model tussen, waarmee hij ook op langere termijn tevreden zal zijn.

Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een sportief model, een stoer model of juist een minimalistisch en klassiek model. Het voordeel van online herenhorloges kopen is dat je verschillende modellen kunt vergelijken. Op deze manier heb je binnen no-time het perfecte model gevonden.

Het polshorloge, zoals we het nu kennen, werd in eerste instantie alleen door vrouwen gedragen. Mannen droegen ook wel horloges, maar die werden met een ketting aan het vest bevestigd, dat waren de zogenaamde zakhorloges.

Voor dames was het voor de negentiede eeuw niet gebruikelijk om een horloge te dragen, tot het polshorloge op de markt kwam. Klokkenmakers schonken extra aandacht aan vormgeving van deze horloges, want ze moesten duidelijk zijn, maar ook gracieus en vrouwelijk.

Al snel werd het dameshorloge een gangbaar sieraad dat ook voor minder bedeelden betaalbaar werd. Vanwege zijn elegantie en nuttige functie wilden veel vrouwen het horloge dragen en werd het gezien als een aanvulling op de sieradencollectie.

Horloge kopen bij Watch2Day

Watch2Day is dé online specialist in merkhorloges, waar service en kennis van zaken voorop staan. Wij hebben een breed assortiment herenhorloges, dameshorloges en kinderhorloges in diverse prijsklassen. Zo zijn wij officieel dealer van fashionmerken zoals Michael Kors, G-Shock, Fossil en Ice-Watch, maar hebben wij ook horloges van luxe merken als Citizen, Seiko en Tissot in ons assortiment.

Echter verkopen wij niet alleen horloges, waaronder een breed aanbod smartwatches, ook voor een nieuw horlogebandje kun je bij ons terecht. Zelfs voor bandjes die al wat langer geleden geproduceerd en daardoor wat lastiger te verkrijgen zijn. Of je nu dus een heel nieuw horloge wilt of je oude horloge nieuwe look wilt geven, bij Watch2Day ben je altijd aan het juiste adres.

Online horloge kopen

Wil je online horloge kopen voor een goede prijs en de beste kwaliteit? Wacht dan niet langer en bezoek Watch2Day vandaag nog!